ett kåseri för alla som vill le :)

2008-11-28 - 11:16:07 / Kärlek

Kåseri - Den hårda sanningen om blommor och bin

  

Det är inte lätt när det är svårt men det är skönt när det är hårt. Varför är det egentligen så svårt att prata om sex?

Vi började springa omkring som nakna schimpanser där både tuttar och snoppar dinglade i vinden. Och nu vågar vi knappt säga ord som bröst eller penis utan att tomatfejan kommer upp i ansiktet. Sex är det mest naturliga som finns men ska man prata om det kommer fraser som "ligga med varann", "lekte tillsammans" eller varför inte "vi gjorde DET". Ingen vågar ta den här frågan rakt upp på tal utan istället blir den bara liggandes utan någon som helst lösning.

      Är det verkligen så svårt att säga: Jag har haft sex? Nej det är det inte, skrik ut till världen, folket jag har haft sex!

Du vet mamma och pappa lekte en stund sen kom storken med dig till oss, hur töntig är inte den förklaringen? Det är väl bara att berätta den hårda sanningen. Jag och pappa var upphetsade på varandra så vi hade kul tillsammans, vi hade sex. Sen kom du, eller ja du kom ju inte på en gång som din pappa gjorde utan du kom efter nio månader.

     Men vad innebär då sex, vid det här laget vet de flesta redan de eftersom vi lever i en värld styrd av smygporrindustrin. Men för att ändå göra en bild av hur sex egentligen går till så ska jag se till att få upp den här frågan ur den just nu instängda och kalla miljö. Du har en penis som sitter på mannen och en vagina som sitter på kvinnan (där tjejen kissar i princip). När penis leker sig in i vaginan simmar små snabba fiskar in hem till storfiskmammans bo. Där ska dem nu träffa ett ägg som i sin tur börjar bygga på ett barn. Tänk dig fattiga polska män utan betalt som byggt väldigt många hus och lägenheter här i Sverige på samma sätt jobbar fiskarna och ägget på ett barn.

     Det är inte det lättaste att svara på vad sex egentligen är, det går mycket fram och tillbaka och ibland går det fort innan lösningen kommer och ibland behövs det mer förarbete och förklaringar innan lösningen kommer ut. Nu när bakgrunden om vad sex innebär och hur allt hänger ihop ska jag ta upp varför det egentligen är så svårt att prata om sex. Varför har sex blivit nästan ett tabu att säga, är det för privat och för intimt att prata om? Men det är ju bara sex, en kille och en tjej (vanligtvis) som är tända på varann och leker i sänghalmen. Varför är det tabu att säga någonting som alla har gjort, gör och kommer att göra? Alla människor där ute i världen prata mer om sex!

1 Kommentarer
Ksenia

Haha, älskade det där med pappan och 9 månader :P

2009-03-17 @ 12:39:31
URL: http://ksenix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: