Om inte och kroppsdemoner som bara plågar

2008-11-30 - 22:46:10 / Mellan himmel o jord

Om inte känslorna var där, om andtetagen inte räknades om rösterna inte hördes
Jag vet inte varför mina ord skrivs ner, eller varför rankarna går fram och tillbaka
Det handlar inte om någon, elelr om något men öndå snurrar allt i en väldig fart.
Antar att ja inte är en höstmänniska, att julen är underbar men samtidigt lite sorgsen.
Visst man kan se de från många vinklar och jag ser julen som underbar som en högtid för att vara glad på
men ändå tänker jag bara på hur mycket jag saknar min storebror, hur mycket ja saknar min mormor.
Mormor var så speciell för hon kom alltid med så kloka och förvirrade ord och varje gång blev man lika förvånad av att det kom från henne. Jag saknar henne. Storebror känns så långt ifrån nu, även om de bara var 3 år sedan. men känns som om vi bara s¨gs som små och inte har setts på länge. Som om vi har gått förbi varandra i tiden men b¨åda vet att någon gång kommer vi träffas igen.

Om inte ja vore såhär, om inte min kropp vore såhär, då borde ja ha nått den totala lyckan. För när jag är med dig, du vackra då är jag lycklig, alla mina konstiga tankar om min kropp bara försvinner, alla mina egna misslyckanden räknas inte och jag slutar med att bestraffa mig själv. Men sen så fort ja blir ensam, då kommer alla demonerna.
De där onda som säger att jag är Ful, att ja ser ut som en elefant. Alla de dumma demonerna som inte borde finnas för ja vet att någonstans är de inte sant. Men när de baa håller på och motarbetear mig hela tiden. Då litar jag på dom. På du fördömmande ögonen som borrar in sin blick och sätter sig på näthinnan. Hångarvar och ber mig göra saker. Jag vet ja borde inte. Fan då.....

Jag borde vara nöjd... Varför är jag inte de? Kämpar så jävla hårt hela tiden. Jag springer på gymmet 4 gånger i veckan, eller ja försöker. Kan bli 3 gånger. tänker på vad jag äter. Äter inte lika mkt och inte lika mkt sötsaker som jag åt förut. Men ändå är jag inte nöjd. En bra dag tittar jag mig i spegeln och ler lite smått för att jag kan se att jag är söt. En dålig dag vågar ja inte titta mig i spegeln. Jag är ju tjock, ful och äcklig. Allt jag känner är avskum, motbjudande, vidrig. Jag är inte knubbig eller lite små rund, jag är tjock.. Känns som om det står flodhäst i pannan på mig, som om de står äckel på ryggen. Jag är inte som andra, är inte så där vacker. Man är vacker när man är smal, när man har ett mellan rum mellan benen när man går. Man är vacker när man ser nyckelbenen, när man kan skymta skulderbladen. Man är vacker när man inte har bristningar på höfterna, låren. Man är vacker om man är smal, men ändå mjuk. Man får väl inte ens säga en sån sak, att glansiga ögon är fina. Jag tycker allt det är fint, men de är väl för att jag är allt bortom det. Allt bortom de underbara. Allt bakom det vackra, allt under det normala. Jag är mullig, tjock och vidrig. Jag äcklas av mig själv. Duschar ja själv så gör jag de fort för att slippa se mig själv naken, Vill inte duscha i duschrum. Jag är konstig. Jag ser ut som en elefant. Jätten. Jag trodde att jag kämpade tillräckligt, jag trodde att det funkade. Men nu funkar inget ju, jag går upp i vikt. Vissa säger de är muskler, men dom syns ju inte. Det är fettet som syns. Kroppen blir större. Jag springer ju faktiskt, jag tränar ju mest kondition. Då ska man väl inte gå upp i vikt? Eller? Försöker så mkt, men tydligen inte tillräckligt. Aldrig lagom, aldrig normal, aldrig perfekt. När ska jag bli som alla andra? När ska jag bli nöjd? När ska ni bli nöjda? När ska världen sluta sin totala fixering?  Önskar jag kunde svara, önskar jag orkade ta itu med någonting. Men jag tappar självförtroendet, tappar tilliten till mig själv. Tappar mig själv i jakten på kroppen. Jag vågar ibland inte ens försöka för att jag vet att jag kommer och misslyckas. Jag vet att jag inte kan vara såhär, kan inte stanna såhär.

Föreslagna kaloribehov (KCal)

8 ggr vikten i pounds

10 ggr vikten i pounds

12 ggr vikten i pounds

1302 KCal

1628 KCal

 

Mina demoner, men dom är ju jag. Så de där är mina tankar. Dumma tankar men tankar.
Bli inte rädd, är bara tankarna.

Andreas du får mig att känna mig vacker, du får mina dumma tgankar att försvinna
Du är den enda för mig. Du och jag och våran T en vacker dag blir det så<3

ett kåseri för alla som vill le :)

2008-11-28 - 11:16:07 / Kärlek

Kåseri - Den hårda sanningen om blommor och bin

  

Det är inte lätt när det är svårt men det är skönt när det är hårt. Varför är det egentligen så svårt att prata om sex?

Vi började springa omkring som nakna schimpanser där både tuttar och snoppar dinglade i vinden. Och nu vågar vi knappt säga ord som bröst eller penis utan att tomatfejan kommer upp i ansiktet. Sex är det mest naturliga som finns men ska man prata om det kommer fraser som "ligga med varann", "lekte tillsammans" eller varför inte "vi gjorde DET". Ingen vågar ta den här frågan rakt upp på tal utan istället blir den bara liggandes utan någon som helst lösning.

      Är det verkligen så svårt att säga: Jag har haft sex? Nej det är det inte, skrik ut till världen, folket jag har haft sex!

Du vet mamma och pappa lekte en stund sen kom storken med dig till oss, hur töntig är inte den förklaringen? Det är väl bara att berätta den hårda sanningen. Jag och pappa var upphetsade på varandra så vi hade kul tillsammans, vi hade sex. Sen kom du, eller ja du kom ju inte på en gång som din pappa gjorde utan du kom efter nio månader.

     Men vad innebär då sex, vid det här laget vet de flesta redan de eftersom vi lever i en värld styrd av smygporrindustrin. Men för att ändå göra en bild av hur sex egentligen går till så ska jag se till att få upp den här frågan ur den just nu instängda och kalla miljö. Du har en penis som sitter på mannen och en vagina som sitter på kvinnan (där tjejen kissar i princip). När penis leker sig in i vaginan simmar små snabba fiskar in hem till storfiskmammans bo. Där ska dem nu träffa ett ägg som i sin tur börjar bygga på ett barn. Tänk dig fattiga polska män utan betalt som byggt väldigt många hus och lägenheter här i Sverige på samma sätt jobbar fiskarna och ägget på ett barn.

     Det är inte det lättaste att svara på vad sex egentligen är, det går mycket fram och tillbaka och ibland går det fort innan lösningen kommer och ibland behövs det mer förarbete och förklaringar innan lösningen kommer ut. Nu när bakgrunden om vad sex innebär och hur allt hänger ihop ska jag ta upp varför det egentligen är så svårt att prata om sex. Varför har sex blivit nästan ett tabu att säga, är det för privat och för intimt att prata om? Men det är ju bara sex, en kille och en tjej (vanligtvis) som är tända på varann och leker i sänghalmen. Varför är det tabu att säga någonting som alla har gjort, gör och kommer att göra? Alla människor där ute i världen prata mer om sex!

Ny design :)

2008-11-28 - 11:09:50 / Mellan himmel o jord
Som ni alla ser så har min kära vän Marcela Diaz ändrat min design igen:)
Är mycket nöjd faktiskt tyckte det blev lite jul, höst och kvinnlig känsla
eller vad tycker ni?
Kolla gärna hennes blogg på http://mdiaz.blogg.se/
Ett stort tack till dig gumman! Är nöjd! =D

Sitter och tittar på solsemester för mig och Andreas, kanske kan bli någon icke-hemlig suprise till Jul,
men jag vet inte. Vill tillbaka till Side i Turkiet, till maten, solen och människorna.
Är så skönt och avkopplande. men samtidigt.. Jag har inte varit i turkiet sen vi fick åka S.O.S flyg därifrån sen bror min dog så vet inte. Allt slutade så konstig där sist, så blir lite shaky ifall några minnen skulle komma upp..
Vill iallafall till ett hotell som heter Dogan eller Bungalow nånting. men får se..
Blev inget med student resan med brudarna iallafall lite synd för hade säkert varit as kul.

Älskar dig Andreas, du är den enda för mig! förlåt för mitt dåliga morgon humör.... haha


A fire a fire, you can only take what you can carry
A pulse your pulse, it's the only thing I can remember
I break you don't, I was always set to self-destruct though
The fire the fire, it cracks and barks like primal music

The lighting strike - Snow Patrol

2008-11-27 - 15:47:54 / Cissi möter världen
usch vad svår uppgiften är....
Någon som kan hjälpa mig?
göra en historia analys + jämförelse om två nutida förhållanden för att sedan ha ett historiskt perspektiv och tillämpa två olika historisyner.. O de är svårt. :( men bara bita ihop ligger på Mvg i kursen så ska fan ha de oxå.
Jämför hur som helst irak kriget med Vietnamn kriget. Går rätt bra men rätt knepigt och svårt med. och framförallt så tar de tid. Jar suttit i 2 timmar nu och bara kommit till 1 dataskriven sida..
Men men.. De löser sig.
Snart ska ja äntligen omvandla mig till mitt militära utseende igen och gå på Fu. Fett skönt :)

 Men fryser just nu massor och är hungrig.. hmm.. Tog en clementin så fick C-vitamin i  mig :) usch vad tråkigt ja skriver nu haha. No one cares I guss..

When all this actual life played out
Where the hell on Earth was I?
I rack my brains but it won't come

Gym + Fu + skola

2008-11-27 - 12:13:07 / Cissi möter världen
Har man precis vart och gymmat i 1 timma och 30 minuter var ap skönt faktisk :)
Men känner mig lite rolig för springer omkring med Fu prylarna på ryggen hela tiden haha och
nu väger de fan bajs mkt. De är typ civilkläder, träningskläder, och uniformen och alla de vanliga prylarna
så är lätt uppe i 25 kg nu.. Puuh.. haha

Snart ska ja ha rättskunksap o de lär ju gå bra eller inte.. ligger fan på IG där nu.. o de suger massor..
men men. sen blir de o sitta o plugga historia och även plugga engelska och lite samhäll..
Sen vid 5 blir de o knalla ut o gå till Fu o sitta där o vänta like forever typ.. men de går bra.
Sen blir de buss hem vid 22 o vara hemma till halv 11 och upp 6 igen.. ussch..
Torsdagar är jobbiga ibland alltså..
men men.

skolan + Scientologi + Massage

2008-11-25 - 12:45:49 / Cissi möter världen
Sitter i skolan, har lunch till ett ungefär så lite rast kvar. Skönt :)
Har haft massage + coaching första två timmarna var lärorikt och väldigt skönt med massage
var en här från havets källa och visade och sen fick vi testa på varandra. Skönt skönt
Nu har ja precis lyssnat på en snubbe från Scientologerna, det var lite udda måste ja säga.
eller de kändes typ som att vi tar alla allmänbildade faktan vi kan och som alla vet och
lägger allt i en bok och tar massa pengar för kurser som stärker individen så kallar vi de för en religion.
Men intressant att höra om det ändå även om ja tyckte att det var lite väl mkt girighet i en religion som denna.
Nästa vecka kommer vitmagi rörelsen Wicca och föreläser det ska bli intressant för de vet ja inte mkt om.

Nu ska ja iväg o ha rättskunskap och sen blir de lite samtal med kuratorn och sen ner på stan o
kolla in lite julisar :) Ska nog köpa till småsykonen idag och alla barnen runt om som ska få paket.
Massa mys. Imorn ska ja o Andreas ner på stan o kolla lite mera o även hitta en speciell sak till oss
två. Mycket mys med det =) <3

Be who you are, and if you can't chang yourself and if that doesn't work accept the fact that you are
none other then you.

undra varför egentligen?

2008-11-23 - 21:44:13 / Mellan himmel o jord
Vet att min aktivitet har varit låg på sistonde, men har varit sjuk och haft lite annat i tankarna än att skriva allt som händer här. Men men. Skriver mest för skojs skull, kul att se att fler o fler läser. Även om ja inte vet så mkt om vilka ni är hahah :)
Men det är roligt! Sånt gillar vi =D

Har flyttat sista grejerna nu, köpt damsugare, och firat lilla max som fyllde 2 år. Väldigt mysigt och trevligt :)
Så sött :) Måste seriöst komma på någon riktig bra julis till små kidsen där för dom är så underbara <3
Har iallafall kommit på as bra julisar till Andreas så det kommer bli kul. Tror till o med att ja ska små börja på tisdag tihi. och han får inge veta vad de blir. O inte ni heller förän han öppnat.. Måste hitta födelsedagspresent oxå eftersom han fyller dagen efter julafton :) Massa mys där kan ja ju säga!
Men jobbnar dock en massa, till o med Julafton!? usch

Pusss

Porrish

2008-11-19 - 12:27:57 / Lite jaa
  Lite porrish bild som får symbolisera hur trött jag är i huvudet och hur flumm och dum jag är i huvudet. Har så ont i huvudet men vet inte vad jag ska göra åt de. Somndar av ipren o massa bläää
Dags för handledar samtal inom PA nu och sen Utvecklingsamtal och de kommer väl gå kasst.. blääää

2 månader

2008-11-19 - 11:04:08 / Kärlek


2 månader idag <3 Grattis till oss Älskling, vi är bäst!

But I know better

2008-11-16 - 13:52:48 / Cissi möter världen


Har man precis kommit hem efter jobbet. Jobbade 8-12 och sen drog ja in på rusta o tittade dammsugare men hittade ingen för allt blev så krångligt när man var tvungen o hålla reda på dammsugspåsar.. Shit är ja verkligen redo för allt det här???? Massa tankar hela denna helg om allt möjligt egentligen, och Carro som ja spenderade kvällen och natten med frågade om jag tvekade och vad ja kände och för vem och varför och massor.. Och ja kom fram till att ja tvekar inte, jag vet vem jag vill spendera mitt liv med, vem jag vill bli gammal med. Jag vet det. Så tvekar nej det gör jag inte, men är bara så sjukt osäker på allt, hur man gör, hur blir man vuxen, hur är man som sambo?  Finns det inga ramar eller mallar man kan följa för just nu så kör jag bara, jag gör lite som jag tror o hoppas på det bästa.. men vet inte om de är så eller inte. så vet inte alltför mkt just nu. Mer än att jag har en massa måsten att ta tag i.

  • städa

  • Diska

  • Köpa dammsugare
  • Skaffa ett till jobb
  • Fixa skolan
  • Träna mera
  • Äta vettigare
  • Leva
  • Andas
  • Laga mat

Men vilken ordning allt ska göras i och hur ja ska hinna allt det vet jag inte. Vet bara att jag ska..
Shiet vad ja egentligen bara har lust att lägga mig ner i soffan och bara vila en stund. har sån himla huvbudvärk och ont i fötterna från jobbet.. Hårt stengolv och kyla gör att man får ont.. Men aaa.
jaja måste ju som sagt komma igång nu. 

Måste föresten bara säga att jag har världens bästa pappa och låtsats mamma, fick hur mkt julprylar som helst av dom! Dom har verkligen hjälpt och ställt upp och de känns så himla skönt och bra =)
Ett stort tack till min mamma oxå som bjöd mig på massa god mat, trevligt sällskap och badhuset =)
Och en stoor kram till Min vän Emma som behöver kramas om <3

Andreas <3 Cissi. Det finns bara du och jag nu


                                                       

Födelsedags barn

2008-11-15 - 11:09:35 / Lite jaa
Idag fyller min Annie 18 år! Stort Grattis till henne! =D


Nu ska jag åka in till stan, simma och sola lite med mamma, emilia, jenny och gabriel.
Myt skönt, längtat efter att ha solat och simmat länge nu så ska bli super skönt :)
Sen bär de av hem till mamma och käkar lite och sen ner på stan för att möta millan och sen gå hem tsm till Annie,
med Emma och Sebbe. Och då blir de lite gott och fira Annie. Shit vad kja längtar tills min 18års dag.
Men inte långt kvar nu.. 49 dagar kvar tror jag :) Alltid något :)

Need to go now, ska ut med sopporna oxå.

These walls don't lie, my smile is true

lite små försjust i denna låt

2008-11-14 - 20:42:20 / När hjärtat lyssnar<3


Var ju som sagt på Hamlet på dramaten i Onsdags då denna låt var ledmotivet till teatern.
Cocorosie - Japan
Sitter och små nynnar "life is like a rollercoaster" såå söt :P haha
Blev en ensam hemma kväll med Idol greys anatomy och en påse godis och Loka
Helt okey eftersom ja ändå var rätt trött men hade varit kul med lite sällskap
En riktig tjejkväll hade passat perfekt men en annan dag kanske...

English is a sucking subject at this point

2008-11-14 - 09:36:59 / Cissi möter världen
Sitter man på engelskan o de suger apballe just nu, tråkigt som fan
Sitta o undersöka hur man har crimeprevention i England eller mest inriktat på London tror ja..
men så kul är de inte som det låter.. Kriminologi är roligt men just nu är jag mer sugen på o dra till gymmet
och träna skiten ur mig. Känner mig som en stor jätte bebis med för mkt fett än annat bra haha
Men så är de nog inte. Var inom ramen iallafall för om man mäter med måttband runt magen o de är ju alltid nått
sen att mitt bmi är screwed de är en annan sak. men men. SKA bli bättre. SKA.

I helgen drar älsklingen till Livgardet i Sthlm och ska leka b-styrka och "bomba" dom där på deras slut övning,
skönt att de inte ska köra med Skarpladdad ammunition för då skulle ja bli sådär skrajsen igen.
Men hade bra gärna velat följa med på denna övning :) Fatta kul=)
Men men.. Nu ska ja ha lite Historia och sen blir de lunch...

Jag SKA lyckas den här gången, med ALLT

shollahopp

2008-11-13 - 12:21:37 / Mellan himmel o jord
Gårdagen spenderades i Sthlm först på en Synagoga, sen Hare Krishna och sen på Stora Dramaten för att titta på Hamlet. Synagogan och Dramaten var väldigt intressant och roligt och lärorikt medan den andra rörelsen
var för mkt dravel för min smak. Men förstår folk som lockas till att gå med. men passade inte mig direkt.
Nu ska ja ha rättskunskap, är bra trött efter att ha sovit 3 timmar i natt pga av hundarna som vägrade sova...
Riktigt jobbigt. Men men. Dom var nog lite oroliga och jag var för trött för att orka göra dom lugna..
Nej nu lektionsdags och sen hem o sova!!

är det okey att sakna mamma lite?

2008-11-12 - 00:07:08 / Mellan himmel o jord
Som ni som läser vet så har jag ju flyttat hemifråm
eller ja inte helt själv utan hem till världens underbaraste pojkvän men ändå utan mamma
Trodde man skulle vara så macho och stor och stark, men tror verkligheten skjöljde över mig idag
Vaknade på morgonen, sätter mig o käkar frukost o känner redan då hur mkt ja spyr på mackan ja just satte i munnen, den smakar konstig och motivationen blev sämre.. Sen kommer Andreas o frå¨gar vad de är o ja rå tuff försöker säga att allt är okey och hur bra det är.. Men de höll ja inte emot särskilt länge, för sen kom tårarna. Dom rann och rann nedför kinden och allt kändes väldigt hopplöst. Sket i skolan, somnade om. Sov i 5 timmar, gick upp grät och gick runt som zombie tills mamma ringde på o hämtade lite kartonger.. Sen åkte hon igen o ja gick in o väkcte killen som fortfarande låg o sov vid 4 tiden.. O sen kramades vi o då kom tårarna lika fort igen.. Dagen bestod sedan av att äta ligga i soffan, kolla på en serie, gråta och vara allmänt nere.. Inte förän vid 5-6 tiden började de kännas okey igen...
Varför är det såhär? Vad reagerar jag på egentligen?

Är det okey att sakna mamma fast man själv gjorde valet att flytta hemifrån?

Tack Andreas för att du stöttar mig o alltid finns där, du är den finaste! <3

Monster

2008-11-11 - 13:18:53 / Cissi möter världen
just nu så känns de som om ja inte klarar av mig själv,
jag bli bara förbannad på allt jag gör och på allt jag inte gör
känns som om min hjärna har blivit paralyserad, som om den är obrukbar
Men samtidigt min hjärna är ju jag, allstå måste jag vara obrukbar.
Jag vet inte. Allt i min kropp skriker fel, allt i mitt huvud gör ont
den enda delen som verkar vet vad den vill är mitt hjärta och de är den enda jag kan gå efter.
Vet inte vart allt är påväg, skolan verkar skita sig med och mer, känner mit utanför med vännerna (vet dock inte varför för hade värdlesen mysigaste fika igår. Så fattar inte grejen. Känns som om jag är en besvikelse som flickvän
som om ja inte lever upp till förväntningarna. Men samtidigt vet jag att det är min hjärna som spelar spratt med mig.
Så vad egentligen snackar jag om?
Varför oroar jag mig så?
Vad är problemet?

promenixen

2008-11-10 - 19:10:17 / Cissi möter världen
Nyss kommit hem från stan och mysig fika med Annie,
var o käkade med darling och hans polare och nu dags att ut och gå
Skönt och välbehövligt, ja tack!
Nej men dags att skaka av sig lite.. hmm vet inte vad men vet att de behövs..

jaja ut i kylan igen.. baaajs

Prinsessan på ärten

2008-11-09 - 22:48:40 / Cissi möter världen
Känner mig som en prinsessa just nu, eller jaa.. Du är iallafall min Prins!
Älskar min Andreas så himla mycket, har nog aldrig känt såhär. Allt som kan gå rätt går rätt
och de som går knas löser vi. Eller ja inte för att något har gått knas än, bara små vägbular liksom.
Känns jätte bra fortfarande med att ha flyttat hemmifrån, visst saknar man att mamma tvättade åt änoch att disken skötte sig själv mer eller mindre.. Nu är det mera ansvar som gäller.. Hmm kanske har ja vbarit bortskämd hemma..
men ändå, trivs med mitt eget lilla hem här, pyssla med alla saker. Fixa och dona.
Snart blir de jul och då får vi julpynta, skaffa oss en julgran, med paket och julgranskulor.
Nästan så man skulle vilja ha en knotte springa omkring för att att allt där.. men neej såå längt vill ja inte gå. ÄN
Har så mkt i mitt liv jag vill ochg ska göra- Resa, Bli 18, Lumpen, jobba, plugga och sen hamna i en trevlig villa någonstans i ett bostadsområde med en bra bil, en hund och en liten unge. Men dit är de nog iallafall 10 år kvar..
Bil och hus och allt de växer lika lite på träd som pengar. Så en dag i taget.
Men just nu så känns allt det här väldigt bra!

Önskar bara självkänslan vore högre, men de kommer den att bli. Imorn ska ja tvinga ner mig själv i ett par jeans som satt bra förut bara för att påmiinna mig själv om att det verkligen är dags att sätta fart nu på allt.
Imorn blir de dock inte gymmet, men en lång prommis med fys och jogging kan ja ordna.
Tisdag blir de nog badhuset med simmning och solning och onsdag en hel dag i sthlm med plugget..
Hmm sen har halva veckan gått..
Men en dag i taget, babysteps ahead, I'll hope you understand

En parodi

2008-11-07 - 19:43:04 / Just don't

Jag känner av det, känns som om tårarna står på startlinjen
på väg att rusa för sitt maratonlopp.
Det är ingen som vinner för alla försvinner. Oj det lät nästan som
ett försök till poesi. Nej det enda jag är är en parodi,
mitt liv är en sådan komedi. Alla dör, ingen säger farväl
nästan som man väntar sig att dom kommer tillbaka för att säga hejdå.
Men man kan ju inte komma tillbaka och säga hejdå om man redan har gått.
Som en låt "Don't tell me not to leave, right before I go" Får jag säga så,
kan jag säga så till ödet nu?
Är så JÄVLA trött på ödet, att det han/hon ska ta mina nära och kära.
Snälla försvinn inte. Försvinn inte. Men vad hjälper det att säga några rader
som ändå bara är ord som tillslut bara är bokstäver som försöker bilda någonting vettigt som
ändå ingen verkar förstå. Nej inte ens om jag skrek mig hes skulle någon lyssna
för dom vet att det är lönlöst. Everyone goes away in the end.


So much stays unknown till the time you are strong

Jag hörde någon gång att någon sa till mig att jag var stark.
Är jag stark nu, när jag ligger på golvet och gråter för att jag är rädd
för något orört som döden. När jag är rädd för något jag varit med om två gånger tidigare
Är jag stark? Nej. Den som är stark är han som kämpar för sitt liv
eller hon som räddade en grupp människor från att drukna i vågen.
Den som är stark behöver inte fundera på om han är stark eller fråga
vad svaghet innebär. Jag säger inte att jag är svag att ni ska tycka synd om mig
men jag påstår definitinvt inte att jag är stark. Jag är nog bara någon, någon som andas
en person som ser sig själv i spegeln trycker fram ett leende sätter på lite smink
och går i väg till skolan eller jobbet. Jag säger inte att jag är någon random girl
för jag är speciell, men jag påstår inte att jag är bättre än andra utan fortfarande
jag är bara någon. Jag är en sån som folk sagt "hon" eller "den där" eller "en sån typ"
Jag är precis som du egentligen.. Varför då undra över vem jag är?
gör du det eller är det bara jag som i denna rädsla tappar tron om vem jag är
och vill ha ett svar på de. Jag vet vem jag är. Jag Är Cecilia Juhlin en vanlig flicka från Nyköping.
Ingen annan. Bara hon.

Någonstans hittar vi dig igen

2008-11-07 - 10:25:03 / önskan
Skönheten gråter
i odjurets famn
Mördarna skjuter
till måls på varann'
Grannarna skriker av skräck
vid vart skott
Adjö, Angelina
Himlen har gått sönder
Jag måste skynda mej bort
             // M.wiehe

I go round and round and round

2008-11-07 - 10:18:02 / Mellan himmel o jord
I spin, I twist and I turn.
I try to make a stand, make a pint of my view.
Where am I headed?
Is there an end to the desires in my brain, or am i just a fucked up stranger in my own body
Don't have any answere so don't question me like that.
Noy you my dear, just everyone else. I wouldn't write down this if it were ment to you
You are my sweetest love, my soulmate

Sitter på Historian, lagom uttråkad. eller ja egentligen inte. Har värsta flowet men orkar bara
inte genomföra det till slutet. Hmm.. förtsår inte varför?
Jag kanske har gått och blivit för lat för mitt eget bästa. Ajabaja Cissi. haha
No shit Sherlock what has happend? 

They don't understand, people never do

2008-11-06 - 23:37:14 / Cissi möter världen
Jag kanske borde prata klartext, kanske borde säga rakt ut att såhär är det
Men ibland tycks jag ha svårigheter med det. Jag lindar allt för ofta in det i komplicerade
vackra ord som människor tycker klingar bra när man läser det. men egentligen
är det mina tankar, mina små väsen i hucudet som tycks tala med mig hela tiden om rätt och fel
Mamma kom över idag till lägenheten, vi fikade på kaffebröd och saft.
Jag kände inget då, men allt eftersom så kommer ångesten.
och grejen är den att jag har ingen skum matstörning, det är bara det att jag tänker som
om ja vore så men de är ja inte. Jag har bara en väldigt skev kroppsuppfattning. eller iallafall säger Andereas att jag har de. Men grejen är den att jag kan inte komma i mina jeans längre. Bara något par.
Dom sitter för tajt allihopa att fettet sticker ut på kanterna och jag ser ut som ja köpt
någon förliten storlek på kläderna fast de är rätt.. Därför är de så jäkla mkt enklare att ha kjol eller klänning där syns ju inte mina jobbiga former. Men saken är oxå den att jag gillar mig själv, faktiskt. jag gillar min lilla klämvänliga mage, mina (fortfarande) bebis kinder och händer. Lite knubbiga men ändå passar mig. Jag skulle aldrig vilja vara en tunnis, jag väljer inte kille så o då får inte en kille välja mig så heller. jag vill ha någon att krama. Inte över tränad, inte smal utan normal eller med former. Vill känna personen jag håller om. Älskar min Andreas för han är nog den som passar mig bäst av alla. Han har allt. Finaste bruna ögonen man kan hitta, ett leende som får mig helt svag i knäna ibland.
Och sen sin charmiga stil och konkreta jag. Han är bäst<3
Men ändå känns de som om att människor inte fattar, jag hatar att jag känner som ja gör
kunde ja tänka bort de skulle ja. men nu är de ett faktum. Nu handlar de inte om att ja inte vill eller vill det handlar inte om att inte orka eller ha lust. Nu har det blivit ett måste. jag MÅSTE komma igång nu, annars kommer mitt psyke fucka sig igen och den vägen vill ja inte gå. Så nu människor nu är det ett MÅSTE.

Var duktig idag, gick först o satte ljus på brorsans grav och sen gick vi bort till ramdalen, (det är en bit) eller ja. Vi varavade med att gå och jogga. Sen kom vi till fotbollsplaner och gjorde sit ups och armhävningar. Sen joggade vi upp för en tokigt brant backe för att sedan gå en bit, sen ltie mera fys och sen mera jogging och sen fys och sen hem.
Var säkert ute en 1h 10 min o de kändes skönt.
Men nu är det sängen som gäller.

I need to find strenght, cause I wont mess this up that I have because of my mind...

tröttsomfan

2008-11-04 - 21:17:28 / Kärlek

Tror jag är trött, väldigt trött..
Allt började i morse, var segt att ta sig upp ur sängen, så kom ja till skolan
skulle de första ja gör gå på toa men glömmer låsa dörren så en tjej kommer in.
Tur va skulle ja egentligen bara in på toa för o fixa strumpbyxorna så jag var ju fullt påklädd
men ändå. det var rätt pinsamt måste ja säga :P haha
Dagen förflöt med att ja somnade på lektionen under en föreläsning och sen var de en till o sen lunch..
baaaaah
japp jag är föööör trött just nu. Skönt med sovmorgon imorn och sen ska ja bara ha lektion mellan 8.50-9.30
sen slutar ja. Då ska ja hem o laga lunch åt pojken och sen blir de till onoff och handla grejer för
a lot of money.. eller ja typ. Onoff som är skyldig andreas :) o ja henkar på o får bestämma lite. haha
Sen blir de mittwoch och Tiger Lou! Någon mer som ska dit??

I love the way you make me feel<3

Projektarbetes dag

2008-11-04 - 12:53:55 / Cissi möter världen
En projektarbetes dag hade vi idag, massa Pa arbete hit och dit, lite föreläsningar och annat.
Känns okey men är fortfarande väldigt omotiverad, hmm. Men de kommer.
Har ju info och så, gäller bara att ta tag i saker och ting nu.
Fick tillbaka mitt arbete i historia B var tok nöjd när ja lämnade in de men fick bara VG =(
Tror ja valde för svårt ämne och därför blev de kasst, men men. Nu har ja gjort de
och förmodligen påverkar de inte mitt betyg för mkt. Bara ja får mvg på nästa uppgift eller VG+ så
klarar jag nog ett Mvg så det är väl okey.. Men är trött på att ja inte får bättre när ja vet att ja kan.
men nu har jag iallafall gjort mitt bästa för la ner massa tid till det.
men mitt nästa arbete kommer bli bättre för de är ja intresserad av!

Nu ska vi ha sista workshopen för dagen och jobba med intervjufrågor,
sen ska ja iväg o hitta leggins för att slutligen gå o träna!
Skönt, kanske min mage ha en chans att kanske försvinna lite hahaha
jajaja

Andreas es mi vida, tu es mi corazon<3

I wounder

2008-11-02 - 19:58:54 / Mellan himmel o jord

Är man vuxen nu?
Klarar jag av det här?
är jag redo?

Idag gäller det!

2008-11-02 - 09:42:36 / Cissi möter världen
Idag flyttar jag från tryggheten hos min mor och flyttar hem till pojkvännen
så nu gäller tvättning, städning, diska, laga mat och vara vuxen for real
Lite läskigt men ändå skönt!
Hoppas det inte är alltför tidigt bara och att allt funkar men de känns som de
Han är underbar!
Uppdateringar om gårdagens middag kommer senare.
Mådde inte tok bra igår då jag blev magsjuk men nu känns de lite bättre eftersom nu
kan ja åtminstonde gå runt utan att hamna på toa, vilket är tur eftersom ja flyttar!!!!!!

Hey då Nyköping, välkommen Oxelösund!